Thursday, May 28, 2009

Service ZKA7142


Rasa baru aje service.Bacaan meter 464,063.4Km biasanya setiap 2500Km akan service tapi lepas ini biarlah 3000Km, bukan selalu jalan jauh pun. Paling jauh pun pergi ke Jeddah.Orang work shop tu pun dah kenal siap bagi diskaun lagi. Tapikan kenapa guna 5 litter pulak kali ni. Biasanya guna 4.5 L jer,brother Yaman tu kata sebab guna oil filter besar tu yang kena guna lebih. Entahlah, jgn nanti ada masalah lain sudahlah. Jumlahnya SAR95 selepas diskaun & macam biasa dapat dua kotak tisu.Mungkin bulan lepas banyak kali berulang kerja ke Makkah. Rasanya dah dua minggu tak gi sana.Maklumlah minggu lepas di TAIF hujan jadi Network pun tak stabil. Harap2 hari ni dapat gi lah.

1 comment:

  1. hati2 bila ulang alik mekah - taif tu nanti.

    ReplyDelete